fbpx

TeamTap watertappunt

Waarom hebben zo weinig sportclubs een fatsoenlijk watertappunt? Waarom moeten zo veel teams hun bidons vullen op een (vies) toilet of (smerige) douche en waar leg je dan je doppen neer? Dit willen wij graag veranderen en daarom hebben wij het TeamTap watertappunt ontwikkeld.

EMPASO-TeamTap---watertappunt-TeamKratten-06a

Ook Oranje hockey-international Ireen van den Assem vindt dat gezond water drinken een eigen plek op elke club verdient!

-

De TeamTap is het nieuwe kraanwatertappunt voor TeamKratten, waarmee je met één druk op de knop 12 bidons in één keer kunt vullen. Ook is er een aparte (2de) drukknop voor het vullen van een enkele bidon. De TeamTap maakt het vullen van bidons leuker en makkelijker, én geeft gezond water drinken een schone, toegankelijke en gesponsorde plek op elke sportclub.

De TeamTap is een robuuste mechanische installatie waar geen stroom voor nodig is en gemaakt van RVS. De installatie is eenvoudig aan te sluiten, onderhoudsvrij en je geeft er mee het gezond water drinken voor altijd een eigen toegankelijke plek op de club.

-

Verschillende uitvoeringen

De TeamTap is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: De inbouwversie voor integratie in de muur en de aanbouwversie voor bevestiging aan de muur. Daarnaast hebben wij ook een mobiele TeamTap welke bedoeld is voor tijdelijke inzet bij bijvoorbeeld toernooien of sportevents. Last but not least zijn er ook de enkelvoudige BidonVullers en DuoBidonVuller ter beschikking. Deze zijn bedoeld voor clubs (zoals bijvoorbeeld tennisverenigingen) die behoefte hebben aam een eigen watertappunt voor losse bidons.

KWTP-TeamTap-Watertappunt---HC-Rotterdam

Hockeyclub Rotterdam

KWTP-TeamTap-Watertappunt---Velocitas

Voetbalclub Velocitas

EMPASO TeamTap Mobile versie - Watertappunt

Hockeyclub Rosmalen

KWTP-TeamTap-Watertappunt---HC Groningen

Hockeyclub Groningen

KWTP-TeamTap-Watertappunt---HVV

Hockeyclub Victoria

KWTP-TeamTap-Watertappunt---TeamTap HMHC Hilversum

Hockeyclub Hilversum

EMPASO TeamTap HC Schiedam

Hockeyclub Schiedam

KWTP-TeamTap-Watertappunt---TeamTap HC Walcheren

Hockeyclub Walcheren

KWTP-TeamTap-Watertappunt---OJC Rosmalen

Voetbalclub OJC Rosmalen

KWTP-TeamTap-Watertappunt---TeamTap HMHC Hilversum

Hockeyclub Best

EMPASO TeamTap TeamTap HC Baarn

Hockeyclub Baarn

KWTP-TeamTap-Watertappunt---TeamTap MHC Goirle

Hockeyclub Goirle

-

“We hebben het door ABN AMRO gesponsorde TeamTap watertappunt geïnstalleerd en in gebruik genomen en al direct heel veel enthousiaste reacties ontvangen uit alle geledingen van de club. We zijn er echt superblij mee!”

Verenigingsmanager HC Rotterdam

Gesponsord kraanwatertappunt

Met de TeamTap kun je als club een fatsoenlijk en toegankelijk kraanwatertappunt regelen voor alle teams die elke keer weer graag gezond water willen drinken tijdens het sporten. Dit is een ideale, opvallende en veelgebruikte locatie om samen met sponsoren in te richten. Ga daarom op zoek naar sponsoren die graag gezien willen worden én die graag op een gezonde wijze waarde willen toevoegen aan de club en al haar leden.

Meer weten? Interesse?

Wil je graag meer weten over de TeamTap of over de BidonVullers? Of wil je graag eens een keertje de mobiele TeamTap lenen en uitproberen? Ga dan naar onze website www.KraanWaterTapPunt.nl of vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op, zodat we je geheel vrijblijvend alle mogelijkheden kunnen toelichten.

-


Contactformulier


Straat en huisnummer

Contactformulier verzonden? Dan ontvang je direct een bevestigingsmail ter verificatie van je e-mailadres.