EMPASO BidonRek

Het EMPASO BidonRek is een bidonhouder met 8 bidons 750cc. Het BidonRek is alleen beschikbaar in het zwart en wordt geleverd met 8 blauwe, rode of wit-zwarte EMPASO bidons 750cc én een GRATIS nummerset 1 t/m 8 voor de bidons, zodat elke speler altijd een eigen bidon heeft.

EMPASO TeamKrat - Bidonkrat 8 bidons - bidonkratten
EMPASO TeamKrat - Bidonkrat 8 bidons - bidonkratten
EMPASO TeamKrat - Bidonkrat 8 bidons - bidonkratten
EMPASO TeamKrat - Bidonkrat 8 bidons - bidonkratten

Prijs BidonRek

De prijs voor een standaard EMPASO BidonRek met 8 bidons 750cc én een (gratis) nummerset 1-8 voor de bidons bedraagt € 32,64 excl. BTW of € 39,50 incl. BTW.

Wil je graag je eigen clublogo of sponsor op beide zijden van het BidonRek hebben? Ook dat is mogelijk en de prijs voor een gepersonaliseerd BidonRek met 8 bidons 750cc en een gratis set bidonnummers 1-8 bedraagt € 40,91 excl. BTW of € 49,50 incl. BTW.

Vanaf 300 stuks bidons kunnen wij de bidons ook leveren met een eigen zeefdruk bedrukking er op (zie het Gatorade voorbeeld). Interesse? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Verzendkosten & levertijd

De verzendkosten bedragen € 7,85 excl. BTW of  € 9,50 incl. BTW en donderdag is onze vaste wekelijkse verzenddag.

Bestellen

Je eigen BidonRek bestel je eenvoudig via het bestelformulier hieronder. Vul het formulier in, kies de kleur van je bidons, selecteer je extra opties en verstuur je bestelling. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een opdrachtbevestiging inclusief de factuur. Je bestelling gaat in, zodra de factuur is voldaan.


Bestelformulier BidonRek


(1) Je contactgegevens

Vul hieronder je naam en contactgegevens in.


(2) Je adresgegevens

Vul hieronder je factuur- en afleveradres in. Heb je een ander afleveradres? Geef dat dan aan bij "Opmerkingen".
Straat en huisnummer

(3) Je bestelgegevens:

Specificieer hieronder je bestelling met opties.
Kies standaard of gepersonaliseerd.
Geef het aantal op.

(4) Kies je extra Opties:

Geef aan of je extra opties er bij wilt bestellen.

Bestelling verzonden? Dan ontvang je direct een e-mail van ons ter verificatie van je e-mailadres. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst in je spambox. Daar ook niet ontvangen? Dan is er helaas iets niet goed gegaan en dien je je bestelling opnieuw te verzenden.