EMPASO SportsBox

De EMPASP SportsBox is een leuke, sportieve en persoonlijke verrassingsbox voor elke sporter.Gevuld met een gele bidon 750cc om gezond water te drinken, een geel trainingshesje en een geel nylon rugzakje.Daarnaast zit er ook een rode draagband in, die je kunt gebruiken om de SportsBox handsfree te kunnen dragen en meenemen.
Gepersonaliseerde SportsBoxHet unieke aan de SportsBox is dat je deze kunt personaliseren met je eigen foto of de foto van je sportbuddy er op. Daar komt bij dast de SportsBox een herbruikbare box is die je kunt gebruiken om je (vieze) sportschoenen in op te bergen en in mee te nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld vieze voetbalschoenen of natte golfschoenen. Oftewel, opgeruimd staat netjes!
Prijs en levertijd SportsBoxDe prijs voor een gepersonaliseerde EMPASO SportsBox met inhoud bedraagt € 24,95 inclusief BTW. De verzendkosten zijn € 9,50 binnen Nederland en de levertijd is ca. 10 dagen nadat je de factuur hebt voldaan.SportsBox bestellenJe eigen gepersonaliseerde SportsBox bestel je eenvoudig via het onderstaande bestelformulier. Vul dit volledig in,  upload je foto of afbeelding en verstuur je bestelling. Binnen twee werkdagen ontvang je onze opdrachtbevestiging met de factuur en je bestelling gaat in zodra de factuur is voldaan.

Bestelformulier SportsBox


Bestelling verzonden? Dan ontvang je direct een e-mail ter verificatie van je e-mailadres.