EMPASO TeamTap

Waarom hebben zo weinig sportclubs een fatsoenlijk watertappunt? Waarom moeten zo veel teams hun bidons vullen op een (vies) toilet of (smerige) douche en waar leg je dan je doppen neer? Dit willen wij graag veranderen en daarom hebben wij de EMPASO TeamTap ontwikkeld.

EMPASO-TeamTap---watertappunt-TeamKratten-06a

Ook Oranje hockey-international Ireen van den Assem vindt dat gezond water drinken een eigen plek op elke club verdient!

-

De EMPASO TeamTap is het nieuwe kraanwatertappunt voor TeamKratten, waarmee je met één druk op de knop 12 bidons in één keer kunt vullen. Ook is er een aparte (2de) drukknop voor het vullen van een enkele bidon. De TeamTap maakt het vullen van bidons leuker en makkelijker, én geeft gezond water drinken een schone, toegankelijke en gesponsorde plek op elke sportclub. 

De TeamTap is een robuuste mechanische installatie waar geen stroom voor nodig is en gemaakt van RVS. De installatie is eenvoudig aan te sluiten, onderhoudsvrij en je geeft er mee het gezond water drinken voor altijd een eigen toegankelijke plek op de club.  

-

Verschillende uitvoeringen

De TeamTap is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: De inbouwversie voor integratie in de muur en de aanbouwversie voor bevestiging aan de muur. Daarnaast hebben wij ook een mobiele TeamTap welke bedoeld is voor tijdelijke inzet bij bijvoorbeeld toernooien of sportevents. Last but not least zijn er ook de enkelvoudige BidonVullers ter beschikking. Deze zijn bedoeld voor clubs (zoals bijvoorbeeld tennisverenigingen) die behoefte hebben aam een eigen watertappunt voor losse bidons.

EMPASO TeamTap Inbouwversie - Watertappunt
EMPASO TeamTap Aanbouwversie - Watertappunt
EMPASO TeamTap Mobile versie - Watertappunt
EMPASO Enkelvoudige BidonVullers Watertappunt

Gesponsord kraanwatertappunt

Met de TeamTap kun je als club een fatsoenlijk en toegankelijk kraanwatertappunt regelen voor alle teams die elke keer weer graag gezond water willen drinken tijdens het sporten. Dit is een ideale, opvallende en veelgebruikte locatie om samen met sponsoren in te richten. Ga daarom op zoek naar sponsoren die graag gezien willen worden én die graag op een gezonde wijze waarde willen toevoegen aan de club en al haar leden.

TeamTap WaterTapPunt

Meer weten? Interesse?

Wil je graag meer weten over de EMPASO TeamTap of over onze BidonVullers? Of wil je graag eens een keertje de mobiele TeamTap lenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en laat het ons weten. Wij nemen dan contact met je op, zodat we je geheel vrijblijvend alle mogelijkheden kunnen toelichten.

-


Contactformulier


Straat en huisnummer

Contactformulier verzonden? Dan ontvang je direct een bevestigingsmail ter verificatie van je e-mailadres.