EMPASO TeamTray

EMPASO TeamTray voor de derde helft.

Hoe haal je in één keer 14 drankjes voor je team? Hoe vergroot je als club de inkomsten uit de baromzet en werf je als sponsorcommissie nieuwe sponsoren voor de derde helft?

Het antwoord hierop is de EMPASO TeamTray, het nieuwe dienblad voor de derde helft. Ontwikkeld voor 14 drankconsumpties in plaats van 10, 11 of 12 en geschikt voor zowel glazen, blikjes, flesjes én voor koffie- en theebekertjes.

EMPASO TeamTray - Bidonkrat met 12 bidons - Bidonkratten

-

Voor sportteams

Voor teams is de TeamTray een handig en gebruiksvriendelijk product. In één keer 14 consumpties voor je team halen. Of het nu ranja, chocomel, thee of koffie is, of bier en fris in glazen, blikjes of flesjes, alles past er in. Daar komt bij dat de TeamTray perfect past op elk TeamKrat en je dus voortaan altijd precies weet welke TeamTray bij welke team hoort.

-

Voor sportclubs en -verenigingen

De TeamTray is hét nieuwe dienblad voor elke sportclub en -vereniging. Met zijn 14 consumpties in plaats van 10, 11 of 12 draagt de TeamTray bij aan het vergroten van de inkomsten uit de baromzet. Dit betekent ook dat de club na circa 5 a 6 keer gebruiken de TeamTray al weer heeft terugverdiend.

EMPASO TeamTray

-

Voor de sponsorcommissie is de TeamTray een nieuw communicatieproduct waarmee je sponsoren voor de club kunt werven. Op beide lange zijden heeft de TeamTray twee grote bedrukkingsvlakken waar je de naam en het logo van de sponsor kunt plaatsen. En zeg nu zelf, welk bedrijf of merk wil er nu niet gezien worden in de derde helft?

-

Prijs TeamTrays

Gepersonaliseerde TeamTrays met je eigen clublogo en/of sponsor er op zijn leverbaar per doos van 6 stuks in de standaard kleuren zwart, wit, groen, rood en oker-geel. De prijs exclusief BTW en levering bedraagt:

-

Aantal DozenAantal stuksPrijs per stuk
1 Doos6 stuks€ 19,50
2 Dozen12 stuks€ 18,50
3 Dozen18 stuks€ 17,50
4 Dozen24 stuks€ 16,50

-

Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten exclusief BTW bedragen € 7,85 per set van twee dozen met in totaal 12 TeamTrays. De levertijd is circa 10 werkdagen na opdrachtbevestiging en donderdag is onze vaste verzenddag.

-

Bestelprocedure

Je eigen TeamTrays bestellen gaat eenvoudig via het onderstaande bestelformulier. Vul dit volledig in, upload je logo of afbeelding en verstuur je bestelling. Wij sturen je binnen twee werkdagen een bevestigingsmail inclusief het TeamTray labelontwerp en de factuur. Zodra de factuur is voldaan, gaat de besteltijd in.


Bestelformulier EMPASO TeamTray


Voornaam *

Achternaam *

Bedrijfsnaam of sportvereniging

Adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Land *

Telefoonnummer *

Email *

Kies de kleur van je TeamTray: *

Hoeveel TeamTrays wil je bestellen?:

Opmerkingen / toelichtingen:

Upload je logo of afbeelding voor op de TeamTray:

Optioneel:
Upload een tweede logo of afbeeldingen:

* verplicht veld

-

Bestelling verzonden? Je ontvangt dan zo een korte bevestigingsmail van ons en wij zullen spoedig contact met je opnemen.