EMPASO TeamTray

De EMPASO TeamTray is het nieuwe dienblad voor de derde helft. Ontwikkeld voor 14 drankconsumpties in plaats van 10, 11 of 12 en geschikt voor zowel glazen, blikjes, flesjes én voor koffie- en theebekertjes. De TeamTray past perfect op je TeamKrat en is ideaal voor sportclubs die hun baromzet willen vergroten en voor sponsorcommissies die graag nieuwe sponsoren willen werven voor de derde helft.

EMPASO TeamTray - Bidonkrat met 12 bidons - Bidonkratten

De EMPASO TeamTray is leverbaar in de kleuren zwart, wit, rood, groen en donkerblauw en kan worden besteld in een standaard onbedrukte versie en in een gepersonaliseerde versie met je 3de helft sponsor op beide zijden van de TeamTray.-

-

Prijs standaard TeamTray

Bij bestelling van een TeamKrat bedraagt de prijs voor een standaard onbedrukte TeamTray Euro 9,50 excl. BTW of Euro 11,50 incl. BTW. Bestel je een TeamTray apart dan bedraagt de prijs € 12,85 excl. BTW of € 15,55 incl. BTW. 

-

Prijs gepersonaliseerde TeamTray

Gepersonaliseerde TeamTrays met je eigen 3de helft sponsor op beide zijden van de TeamTray zijn leverbaar per doos van 6 stuks en de prijs exclusief BTW bedraagt:

Aantal DozenAantal stuksPrijs per stuk ex BTW
1 Doos6 stuks€ 19,50
2 Dozen12 stuks€ 18,50
3 Dozen18 stuks€ 17,50
4 Dozen24 stuks€ 16,50

-

Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten exclusief BTW bedragen € 7,85 excl. BTW of € 9,50 incl. BTW en de levertijd is circa 5 a 10 werkdagen na opdrachtbevestiging en donderdag is onze vaste wekelijkse verzenddag.

-

Bestelprocedure

Je eigen TeamTrays bestellen gaat eenvoudig via het onderstaande bestelformulier. Vul dit volledig in, upload je afbeelding en verstuur je bestelling. Binnen twee werkdagen sturen wij je een bevestigingsmail inclusief (indien van toepassing) het TeamTray labelontwerp en de factuur. Zodra de factuur is voldaan, gaat de besteltijd in.


Bestelformulier EMPASO TeamTray


-

(1) Je contactgegevens

Vul hieronder je naam en contactgegevens in.


(2) Je adresgegevens

Vul hieronder je factuur- en afleveradres in. Heb je een ander afleveradres? Geef dat dan aan bij "Opmerkingen".
Straat en huisnummer

(3) Je bestelgegevens:

Specificieer hieronder je bestelling met opties.
Kies standaard of gepersonaliseerd.
Alleen van toepassing voor gepersonaliseerde TeamTrays.

-

Bestelling verzonden? Dan ontvang je direct een korte e-mail van ons ter verificatie van je e-mailadres.