fbpx

Bedrukte bidons

Bidons bedrukken

Vanaf minimaal 300 stuks  - of 25 TeamKratten - leveren wij bedrukte bidons met een 1-kleur of 2-kleuren logo er op. Indien je een 3-kleuren of meer-kleuren logo op de bidons wilt hebben, dan is de minimale bestelhoeveelheid 500 stuks bidons.

De EMPASO bidons zijn 100% BPA vrij, voldoen aan alle van toepassing zijnde Europese normen en richtlijnen en worden geproduceerd in Nederland. De bidons zijn te verkrijgen in vele standaard kleuren en zijn ook eenvoudig schoon te maken en vaatwasmaschine bestendig.

Bedrukte bidons  - bidons bedrukken

Kleuren bidons en doppen 

De 750ml en 500ml bidons kunnen worden geleverd in veel verschillende standaard kleuren voor zowel de bidons als ook voor de doppen. Zie hiervoor de onderstaande afbeelding.

Bedrukte bidons  - bidons bedrukken
Bedrukte bidons  - bidons bedrukken

-

Offerte aanvragen

Wil je graag een offerte op maat ontvangen voor bedrukte bidons? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur ons rechtstreeks een e-mail via info@TeamKrat.nl. Wij lichten je graag toe wat de mogelijkheden zijn en voorzien je van een vrijblijvende offerte op maat.


Contactformulier bedrukte bidons


(1) Je contactgegevens


(2) Je adresgegevens

(3) Je bestelgegevens t.b.v. de offerte:

Specificeer zo goed mogelijk je wensen.
Specificieer kort de gewenste kleur of kleurencombinatie.
Minimale bestelhoeveelheid is 300 stuks voor een 1 of 2 kleuren bedrukking. Voor een 3 of meer kleuren bedrukking is dat 500 stuks.
Hoe ziet het logo er uit?
Toegestande bestandsformaten zijn: jpg, jpeg, pdf, eps, bmp, tiff, png en gif files.

-

Contactformulier verzonden? Je ontvangt dan een korte bevestigingsmail van ons en we zullen spoedig contact met je opnemen.