Onze bidons

Gepersonaliseerde TeamKratten worden standaard geleverd met 12 bidons 750cc welke zijn voorzien van een schroefdop en een aparte afsluitnippel.

EMPASO TeamKrat bidons

Kleuren bidons

Bij het bestellen van je eigen TeamKrat kun je kiezen uit 11 verschillende kleuren onbedrukte bidons: rood, donkerblauw, lichtblauw, wit, zwart, geel, lime-groen, oranje, roze, transparant-grijs en transparant-groen. Daarnaast kun je ook kiezen voor donkerblauwe of rode bidons welke zijn voorzien van het EMPASO logo.

Wij verwisselen geen bidons met ander kleurige doppen.

Kwaliteit bidons

De EMPASO bidons worden in Nederland geproduceerd van “food approved” materiaal (Polyethylene), zijn 100% BPA vrij en vaatwasmachine bestendig. Het zijn de kwalitatief beste bidons die je kunt verkrijgen en daarom het worden deze bidons gebruikt aan  bekende merken en bedrijven, zoals Gatorade, Heineken, Bavaria, DHL, ABN AMRO, Rabobank en FrieslandCampina.

Bedrukte bidons

Vanaf 300 bidons (of 25 TeamKratten) kunnen wij de bidons voorzien van een bedrukking en ook zijn er dan meer kleuren en meer kleurcombinaties mogelijk. Lees hier meer over op onze pagina Bedrukte bidons“.

EMPASO TeamKrat bidons