fbpx

Onze bidons

Gepersonaliseerde TeamKratten worden standaard geleverd met 12 onbedrukte bidons 750cc welke zijn voorzien van een schroefdop met afsluitnippel. Daarbij heb je dan ook de mogelijkheid 2 of 4 extra bidons te bestellen met – indien gewenst- extra DuoBidonHouders voor het meenemen van de extra bidons.

EMPASO TeamKrat bidons 750cc
EMPASO TeamKrat bidons 750cc

Kleuren bidons

Bij het bestellen van je eigen TeamKrat kun je kiezen uit 12 verschillende kleuren onbedrukte bidons: rood, donkerblauw, lichtblauw, wit, zwart, geel, lime-groen, oranje, roze, transparant-grijs, transparant-groen en zilvergrijs.

Daarnaast kun je ook kiezen voor drie kleuren EMPASO bidons, welke voorzien zijn van het EMPASO logo (EMPASO zwart is nog niet beschikbaar).

Met de 12 verschillende kleuren bidons en de 7 verschillende kleuren TeamKratten zijn er dus 84 kleurencombinaties mogelijk. Wij verwisselen geen bidons met ander kleurige doppen.

Kwaliteit bidons

De EMPASO bidons worden in Nederland geproduceerd met “food approved” materiaal (Polyethylene). Ze zijn 100% BPA vrij en vaatwasmachine bestendig tot maximaal 40 graden. Het zijn kwalitatief uitstekende bidons, makkelijk in gebruik, goed schoon te maken en worden daarom ook ingezet door bekende merken en bedrijven, zoals Gatorade, Heineken, Coca-Cola, DHL, ABN AMRO, Rabobank en FrieslandCampina.

Bedrukken van bidons

Een TeamKrat wordt altijd geleverd met 12 onbedrukte bidons, omdat bedrukken pas mogelijk vanaf minimaal 100 stuks (met maximaal een 1-kleuren of 2-kleuren bedrukking).

Heb je een 3-kleuren of meer logo, dan is de minimale bestelhoevelheid voor bedrukte bidons 500 stuks. Lees hier meer over op onze pagina Bedrukte bidons“.

EMPASO TeamKrat bidons