fbpx

Retouren

Klanten kunnen te allen tijde hun bestelling schriftelijk binnen 14 dagen na besteldatum (=factuurdatum) annuleren en ontvangen daarvan een bevestiging van EMPASO TeamKrat.

EMPASO TeamKrat betaalt dan het aankoopbedrag minus gemaakt kosten terug aan de klant. Hiervoor heeft EMPASO Teamkrat het IBAN nummer en bijbehorende naam nodig, zodat het bedrag per bankoverschrijving kan worden voldaan.

Gemaakte kosten worden door EMPASO Teamkrat bepaald en zijn bijvoorbeeld DHL verzendkosten, kosten van gepersonaliseerde TeamKrat labels en administratiekosten, zulks ter beoordeling van uitsluitend en alleen EMPASO TeamKrat.

Indien een klant een product wil terugsturen, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen ook voor rekening van de klant zelf. De producten dienen te worden teruggestuurd aan EMPASO TeamKrat.nl op de Siloweg 15, 5222 BN te ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Bij ontvangst wordt de retour gestuurde bestelling eerst gecontroleerd en geïnspecteerd door EMPASO TeamKrat.

Uitgezonderd op hetgeen hierboven staat zijn bidondoppen. Bestelde bidondoppen kunnen – indien verzonden aan de klant – niet worden geannuleerd en worden door EMPASO TeamKrat (vanuit hygiënisch oogpunt) – ook niet teruggenomen.

Heb je verder nog vragen hierover? Mail ons die dan op info@TeamKrat.nl

Team | EMPASO TeamKrat