fbpx

Over EMPASO TeamKrat

Bidonkrat - EMPASO TeamKrat - bidonkratten
Bidonkrat - EMPASO TeamKrat - bidonkratten

TeamKrat bestellen

EMPASO TeamKrat is het nieuwe gepersonaliseerde bidonkrat met 12, 14 of 16 bidons 750cc en je eigen afbeelding op beide zijden.

Kies uit 7 kleuren TeamKratten en 12 kleuren bidons. Selecteer vervolgens je extra TeamKrat opties, upload je afbeelding(en) en rond je bestelling af.

Na het bestellen en afrekenen nemen wij het dan van je over en onze designer ontwerpt en maakt persoonlijk jouw TeamKrat!

 


TeamKrat updaten

Heb je een nieuwe teamfoto, of nieuwe sponsor? Bestel dan 1 of 2 nieuwe TeamKrat labels en vervang eenvoudig zelf je oude labels door de nieuwe.

Wil je elk sportseizoen blijven drinken ook schone bidons? Bestel dan een set 12, 14 of 16 nieuwe bidons of bidondoppen.

Zo heb je jarenlang plezier van je TeamKrat!

 


EMPASO DuoBidonHouder

Heb je bijvoorbeeld 14 of 16 spelers in je team en wil je graag 2 of 4 bidons extra met je TeamKrat kunnen meenemen?

Bestel dan extra bidons én een of twee DuoBidonHouders bij je TeamKrat, zodat je één TeamKrat hebt voor 14 of 16 spelers.

De DuoBidonHouder is beschikbaar in drie verschillende kleuren kunststof versies (wit, zwart en donkerblauw).

Bidonkrat - Bidonkratten - EMPASO TeamKrat DuoBidonHouder
Bidonkrat - Bidonkratten - EMPASO TeamKrat DuoBidonHouder

 


Set Bidonnummers

Vind je hygiëne belangrijk en wil je graag dat alle spelers water drinken uit een eigen bidon?

Bestel dan bij je TeamKrat ook een set Bidonnummers 1 t/m 12 en/of 13 t/m 24, zodat alle spelers direct hun bidon herkennen, ook als de bidons in het TeamKrat staan!

Bidonkrat - Bidonkratten - TeamKrat bidonnummers

 


EMPASO CoachBoard

Bestel bij je TeamKrat ook een handzaam EMPASO CoachBoard dat je ook kunt opbergen en meenemen in TeamKrat. Het Coachboard met een zwarte boardmarker is beschikbaar in 10 verschillende sporten. Lees er meer over bij “TeamKrat Opties”.

Bidonkrat - Bidonkratten - EMPASO CoachBoard

Wil je alleen een CoachBoard bestellen, enkelzijdig of dubbelzijdig met twee verschillende sporten, zoals veldhockey en zaalhockey?

Ga dan naar onze CoachBoard pagina en bestel daar jouw eigen CoachBoard.

 


EMPASO TeamTray

TeamTray is het nieuwe dienblad voor 14 consumpties dat past op je TeamKrat. Ideaal om bijvoorbeeld voor de wedstrijd thee, koffie of ranja voor je team te halen of na de wedstrijd 14 koude drankjes om weer bij te komen. Geschikt voor bekertjes, blikjes, flesjes en glazen en beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Eenvoudig per stuk te bestellen tezamen met je TeamKrat.

Over TeamKrat - Bidonkrat - Bidonkratten

Bij het bestellen van je TeamKrat kun je ook (optioneel) een TeamTray bestellen, welke beschikbaar is in 5 verschillende kleuren.

Wil jouw club meerdere TeamTrays bestellen met een eigen 3de helft sponsor op beide zijden van de TeamTrays ? Ook dat is mogelijk en al vanaf zes stuks! Neem hierover gerust en vrijblijvend contact met ons op via info@TeamKrat.nl

 


Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie of wil je eens zien hoe TeamKrat kleur geeft aan teams, sportclubs en sponsoren?

Bekijk dan de vele kleurrijke TeamKrat voorbeelden op onze pagina “Voorbeelden”.

Bidonkrat - Bidonkratten - EMPASO CoachBoard