fbpx

Bestelprocedure

Je eigen gepersonaliseerde TeamKrat bestel en bestaal je eenvoudig via onze website. Vul het bestelformulier volledig in, upload je afbeelding(en) en rond de bestelling af. Wij nemen het daarna van je over en onze designer ontwerpt persoonlijk jouw TeamKrat!

Lees op onze pagina Over TeamKrat alles over het TeamKrat, bekijk de diverse extra opties op onze pagina TeamKrat Opties enop onze pagina Vereisten afbeeldingen aan welke eisen je foto, logo of afbeelding moet voldoen.

Orderbevestiging

Binnen twee werkdagen na het afrondem van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail, inclusief (indien van toepassing) een afbeelding van jouw TeamKrat, het TeamKrat labelontwerp en én de bijbehorende factuur. Zonder tegenbericht gaan wij er van uit dat het ontwerp akkoord is.

Heb je geen orderbevestiging ontvangen? Kijk dan eerst even in je spambox, want door de bijlagen die wij meesturen komen wij regelmatig in de spam-box terecht. Mocht je daar geen orderbevestiging vinden, dan kun je altijd even contact met ons opnemen en vragen naar de status van je bestelling.

Wijzigingen

Wil je na ontvangst van onze opdrachtbevestiging nog iets wijzigen aan je bestelling of aan het ontwerp? Laat het ons dan binnen 24 uur weten, zodat wij de wijziging gratis kunnen doorvoeren en je een nieuwe orderbevestiging kunnen toesturen.

Betaling factuur

De toegestuurde factuur dient binnen twee werkdagen na factuurdatum te worden voldaan en dan gaat ook de officiële levertijd in. Betaal je niet op tijd, of horen wij niets van je, dan behouden wij ons het recht voor je bestelling niet toe te voegen aan de eerst volgende wekelijkse productiebatch (vertraagt de levering met een week), of je bestelling te annuleren.

Lukt het niet om op tijd de factuur te voldoen? Laat ons dan in ieder geval even weten of je bestelling akkoord is, zodat wij weten waar we aan toe zijn en daar rekening mee kunnen houden.

Heb je je bestelling betaald via Ideal of PayPal, dan hoef je natuurlijk niets meer te doen.

Productie en levering

Wij werken met weekbatches, waarbij wij ieder maandagochtend om 08.00 uur alle gemaakte TeamKrat labels in productie nemen. Deze labels zijn donderdagochtend gereed en wij maken dan meteen alle TeamKratten en versturen deze in de namiddag per DHL. DHL levert dan vervolgens de dag er na, op vrijdag, de bestelling bij je af.

Op woensdag, de dag voor de verzending, maken wij al alle verzenddocumenten aan en ontvang je een DHL verzendnotificatie met Track & Trace nummer, waarmee je je bestelling zelf kunt volgen.

Vragen over je bestelling

Mocht je vragen hebben over je bestelling of onze bestelprocedure, beantwoord dan onze bevestigingsmail en laat het ons weten. ook kun je ons rechtstreeks mailen via info@TeamKrat.nl.