Levertijd

De levertijd voor gepersonaliseerde TeamKratten is circa 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het moment dat je bestelt en je de factuur hebt voldaan.

Bij EMPASO TeamKrat werken wij in weekbatches, waarbij iedere maandagochtend om 08.00 uur alle TeamKrat labels in één batch naar de drukker worden gestuurd. Deze labels worden daar geprint, gelamineerd en gestanst en zijn dan donderdagochtend gereed.

Op woensdagmiddag of donderdagochtend maken wij alvast alle DHL verzenddocumenten aan en printen deze. Je ontvangt dan automatisch een DHL verzendbericht met Track & Trace nummer. Lees deze goed en controleer het afleveradres!

Donderdagochtend ontvangen wij alle TeamKrat labels en controleren deze. Daarna maken wij alle TeamKratten en de bestellingen verzend gereed. Op het eind van de middag komt DHL deze pakketten ophalen en levert deze dan de dag er na (op vrijdag) af.

Heb je dus op vrijdag besteld en betaald, dan heb je de week er op (op vrijdag) je bestelling in huis en bedraagt de levertijd slechts 5 werkdagen. Bestel en betaal je op maandag, dan gaat je bestelling mee in de productiebatch van de week daarna en bedraagt de levertijd 10 werkdagen.

Wij hopen dat het bovenstaande duidelijk voor je is. Heb je toch nog vragen over de levertijd van jouw bestelling, laat het ons dan gerust even weten per mail: info@TeamKrat.nl.

EMPASO Levertijd