fbpx

Levertijd

Voor wat betreft de levertijd maken wij onderscheid tussen levertijd voor standaard producten en levertijd voor gepersonaliseerde producten, zoals een gepersonaliseerd TeamKrat.

Levertijd standaard Producten/Teamkratten

De levertijd voor standaard producten is ca. 2 tot 5 dagen afhankelijk van wanneer je besteld en de factuur hebt voldaan. Donderdag is onze vaste wekelijkse DHL verzenddag en komt DHL om 16.30 uur bij ons alle bestellingen afhalen voor levering.

Heb je bijvoorbeeld op woensdag besteld en betaald, dan verzenden wij op donderdag en heb je vrijdag je bestelling in huis. Heb je besteld en betaald op vrijdag, dan verzenden wij je bestelling op de eerst volgende donderdag en bedraagt de levertijd dus 5 werkdagen.

Kun je niet wachten en wil je je producten snel ontvangen? Kies dan voor Spoedbestelling (meerprijs!). Heb je voor 12.00 uur je bestelling afgerond en voldaan, dan brengen wij je bestelling zelf die dag nog naar het DHL distributiecentrum en dan heb je de dag er na je bestelling in huis.

Levertijd gepersonaliseerde producten/TeamKratten

Productiebatches

Bij EMPASO TeamKrat werken wij in productiebatches, waarbij wij op maandagochtend 08.00 uur alle TeamKrat labels in één batch naar de drukker sturen. Deze labels worden daar geprint, gelamineerd, gestanst en moeten 24 uur uitharden. In drukke maanden hebben wij elke week een productiebatch en in rustige maanden om de ca. twee weken (hangt af van de drukte).

Op donderdagochtend maken wij alle DHL verzenddocumenten aan en printen deze. Je ontvangt dan automatisch een DHL verzendnotificatie met Track & Trace nummer. Lees deze goed en controleer het afleveradres! Is dit niet juist, laat het ons dan z.s.m. weten.

Op donderdagochtend ontvangen wij ook alle TeamKrat labels en controleren deze. Daarna maken wij alle TeamKratten en en op het eind van de middag komt DHL de pakketten ophalen en levert deze dan de dag er na (op vrijdag) af.

Levertijd

De levertijd voor gepersonaliseerde producten / TeamKratten is circa 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het moment dat jij je bestelling hebt afgerond en betaald.

Heb je dus op vrijdag besteld en betaald, dan heb je de week er op (op vrijdag) je bestelling in huis en bedraagt de levertijd slechts 5 werkdagen. Bestel en betaal je op maandag, dan gaat je bestelling mee in de productiebatch van de week daarna en bedraagt de levertijd 10 werkdagen.

Wij hopen dat het bovenstaande duidelijk voor je is. Heb je toch nog vragen over de levertijd van jouw bestelling, laat het ons dan gerust even weten per mail: info@TeamKrat.nl.

EMPASO Levertijd