fbpx

Levertijd

Voor wat betreft de levertijd maken wij onderscheid tussen (1) levertijd voor standaard Teamkratten & producten en (2) levertijd voor gepersonaliseerde TeamKratten & producten.

(1) Levertijd standaard Teamkratten & producten

Donderdag is onze vaste wekelijkse DHL verzenddag. DHL komt dan om 16.30 uur alle bestellingen afhalen en levert deze de dag er na (op vrijdag) af. De levertijd voor standaard producten is dus ca. 2 a 5 werkdagen, afhankelijk van wanneer je hebt besteld en de factuur is voldaan.

(2) Levertijd gepersonaliseerde TeamKratten & producten

Gepersonaliseerde TeamKratten worden in productiebatches gemaakt. Daarbij gaan op maandagochtend 08.00 uur alle TeamKrat labels in één batch naar de drukker. Op donderdagochtend zijn deze gereed, worden door ons gecontroleerd en dan maken wij jouw TeamKrat bestelling gereed. Om 16.30 uur haalt DHL jouw bestelling op en levert deze de dag er na (op vrijdag) af.

Op woensdagmiddag maken wij alvast alle DHL verzenddocumenten aan. Je ontvangt dan automatisch een DHL verzendnotificatie met Track & Trace nummer. Lees deze goed en controleer het afleveradres! Is dit niet juist, laat het ons dan direct weten.

De standaard levertijd voor gepersonaliseerde TeamKratten is circa 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het moment dat jij je bestelling hebt afgerond en betaald.

In drukke maanden wordt er elke week een productiebatch gemaakt en in rustige (vakantie)maanden, zoals augustus en december, wordt er twee wekelijks een productiebatch gemaakt.

Wij hopen dat het bovenstaande duidelijk voor je is.

Heb je toch nog vragen over de levertijd van jouw bestelling, laat het ons dan gerust even weten per mail: info@TeamKrat.nl.

 

EMPASO Levertijd