fbpx

Levertijd

Voor wat betreft de levertijd maken wij onderscheid tussen (1) levertijd voor standaard TeamKratten & producten en (2) levertijd voor gepersonaliseerde TeamKratten & producten.

(1) Levertijd standaard Teamkratten

Donderdag is onze vaste wekelijkse DHL verzenddag. DHL komt dan om 16.30 uur alle bestellingen afhalen en levert deze doorgaans de dag er na (op vrijdag) af. De levertijd voor standaard producten is dus ca. 2 a 5 werkdagen, afhankelijk van wanneer je hebt besteld en de factuur is voldaan.

(2) Levertijd gepersonaliseerde TeamKratten

Gepersonaliseerde TeamKratten worden in wekelijkse, twee wekelijkse of drie wekelijkse productiebatches gemaakt (hangt af van de seizoensdrukte).

In het hoogseizoen (rond maart/april en oktober/september) is er wekelijks een produtiebatch en in het laagseizoen (buiten deze periode) is er om de twee weken productiebatch en in vakantieperiodes (zomervakantie/kerstvakantie) om de drie weken.

Op onze home-pagina lees je daar meer over en staat altijd duidelijk aangegeven wanneer de eerstvolgende productiebatch gaat plaatsvinden en wanneer dan je bestelling gereed is en wordt toegestuurd.

Bij een productiebatch gaan op maandagochtend 08.00 uur alle TeamKrat labels in één batch naar de drukker. Op donderdagochtend zijn deze labels gereed, worden ze door ons gecontroleerd en dan maken wij meteen jouw TeamKrat bestelling gereed. In de namiddag haalt DHL dan jouw bestelling op en levert deze de dag er na (op vrijdag) af.

Voorafgaande aan de zending maken wij alvast alle DHL verzenddocumenten aan. Zodra wij deze printen (op woensdagmiddag of donderdagochtend) ontvang je automatisch van DHL een DHL verzendnotificatie met het Track & Trace nummer. Lees deze goed en controleer het afleveradres. Is dit niet juist, laat het ons dan direct weten.

Wij hopen dat het bovenstaande duidelijk voor je is.

Heb je toch nog vragen over de levertijd van jouw bestelling, laat het ons dan gerust even weten per mail: info@TeamKrat.nl.

EMPASO Levertijd