fbpx

TeamKrat bestelformulier

Bestel hieronder je eigen gepersonaliseerde TeamKrat. Vul het bestelformulier volledig in, upload je afbeelding(en) en verzend de bestelling. Wij nemen het dan van je over en onze designer zal persoonlijk jouw TeamKrat ontwerpen en je binnen twee werkdagen een orderbevestiging per mail sturen. Houdt s.v.p. wel rekening met een langere levertijd, omdat wij bestelling moeten combineren tot één productieorder.


Bestelformulier gepersonaliseerd TeamKrat


 

(1) Je contactgegevens

Vul hieronder je naam en contactgegevens in.


(2) Je adresgegevens

Vul hieronder je factuur- en afleveradres in. Heb je een ander afleveradres? Geef dat dan aan bij "Opmerkingen".
Straat en huisnummer

(3) Je TeamKrat bestelgegevens

Specificieer hieronder je TeamKrat bestelling met opties.
Laat ons weten wat je wilt bestellen.
Kies de kleur van je TeamKrat.
Kies de kleur van je bidons.

(4) Extra TeamKrat Opties

Zie de toelichting op onze pagina 'TeamKrat Opties'.
Alleen indien je meer dan 12 bidons wilt bestellen.
Voor 2 (of 4) extra bidons aan je TeamKrat; zie onze pagina Opties;
Is hygiënisch, omdat hiermee elke speler een eigen persoonlijke bidon heeft.
Past in je TeamKrat.
Past perfect op je TeamKrat.
Leveren wij met je bestelling mee en dien je zelf te monteren.

(5) Upload je afbeelding(en)

Lees goed de pagina "Vereisten aan afbeeldingen". Niet alle bestanden zijn toegestaan en te kleine bestanden kunnen wij niet verwerken!
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Check vooraf je file! Files onder de 200 kB kunnen wij niet verwerken.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voor 2 verschillende afbeeldingen op je TeamKrat (meerprijs € 6,00).
(*) Rabo betaalverzoek alleen mogelijk als je je mobiele nummer hebt opgegeven.

Bestelling verzonden? Dan ontvang je nu direct een e-mail van ons ter verificatie van je e-mailadres. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst in je spam-box. Heb je onze verificatie-mail daar ook niet ontvangen, dan is er helaas iets niet goed gegaan.

Heb je problemen met het bestelformulier en/of het uploaden van afbeeldingen? Mail ons dan je bestelling direct via info@TeamKrat.nl. Graag wel alle benodigde informatie en afbeeldingen meesturen!

Opmerkingen & voorbehouden:

 1. TeamKrat behoudt zich het recht voor prijzen, levertijden en condities te wijzigen.
 2. TeamKrat ontwerpt gratis één TeamKrat label en behoudt zich het recht voor om bij iedere verandering c.q. wijziging na 24 uur van het gemaakte TeamKrat label meerkosten van Euro 5,00 per wijziging in rekening te brengen;
 3. TeamKrat respecteert auteursrechten en copyrights, maar is niet verantwoordelijk voor de geüploade foto’s of afbeeldingen; de besteller zelf is verantwoordelijk voor het toesturen van beeldmateriaal dat vrij is van rechten en door TeamKrat gebruikt mag worden.
 4. TeamKrat is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geüploade foto’s of afbeeldingen; de besteller dient zelf beeldmateriaal toe te sturen van voldoende kwaliteit, zoals de grootte, de resolutie en de scherpte van de afbeelding;
 5. TeamKrat behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren indien TeamKrat de afbeeldingen niet geschikt acht, dan wel het vermoeden heeft dat de afbeeldingen toch auteursrechtelijk zijn beschermd
 6. De levertijd van iedere bestelling gaat in, zodra de factuur is voldaan. Is de factuur niet – of niet op tijd – voldaan, dan behoudt TeamKrat zich het recht voor de bestelling niet in de eerstvolgende wekelijkse productiebatch mee te nemen, dan wel de bestelling te annuleren.
 7. TeamKrat stuurt voor iedere bestelling een factuur met een beschrijving van de bestelling en de bijbehorende prijs. De klant dient deze factuur goed te controleren, want TeamKrat levert conform factuur.
 8. Met het betalen van de factuur gaat de klant akkoord met de inhoud van de factuur, zoals de prijs en de specificatie van de bestelling.
 9. Indien TeamKrat een offerte uitbrengt, dan heeft deze offerte een geldigheid van 5 werkdagen. Na 5 werkdagen vervalt de offerte en is deze niet meer geldig.
 10. TeamKrat behoudt zich te allen tijde het recht voor prijzen, voorwaarden en condities aan te passen, zolang er geen schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen.
 11. Promotionele actie zijn alleen van toepassing zolang de daarvoor geldende c.q. gereserveerde voorraad strekt.
EMPASO Bidonkrat bedrukken