Bestellen

Bestel hieronder je gepersonaliseerde TeamKrat. Vul het bestelformulier volledig in, upload je afbeelding(en) en verzend de bestelling. Wij nemen het dan van je over!

Binnen twee werkdagen ontvang je een orderbevestiging per mail, inclusief (indien van toepassing) jouw TeamKrat labelontwerp, een afbeelding van je TeamKrat én de factuur. Wil je dan nog iets wijzigen? Laat het ons binnen 24 uur weten, zodat wij de wijziging gratis kunnen doorvoeren en je een nieuwe bevestiging kunnen toesturen.

De factuur dient binnen twee dagen na factuurdatum te worden voldaan. Betaal je niet op tijd, dan behouden wij ons het recht voor je bestelling niet toe te voegen aan de eerst volgende wekelijkse productiebatch (vertraagt de levering met een week), of je bestelling te annuleren.

Noot: Vul het bestelformulier s.v.p. alléén in als je daadwerkelijk wilt bestellen en gebruik het niet voor het aanvragen van offertes of prijzen. Deze staan immers op onze pagina prijzen. Mocht je verder nog vragen hebben, e-mail die ons dan rechtstreeks.


Bestelformulier gepersonaliseerd TeamKrat-


(1) Je contactgegevens

Vul hieronder je naam en contactgegevens in.


Alleen van toepassing indien je een actiecode hebt ontvangen.

(2) Je adresgegevens

Vul hieronder je factuur- en afleveradres in. Heb je een ander afleveradres? Geef dat dan aan bij "Opmerkingen".

Straat en huisnummer

(3) Je bestelgegevens:

Specificieer hieronder je TeamKrat bestelling met opties.

Aanvullingen kun je vermelden bij het veld 'Opmerkingen'.

Kies de kleur van je Teamkrat. Rood is tijdelijk uitverkocht.

Kies je kleur van je bidons.

Extra TeamKrat Opties:

Zie de toelichting op de pagina 'TeamKrat Opties'.

Geef aan of je een extra bidons wilt bestellen bij je TeamKrat met 12 bidons.

DuoBidonHouders voor twee extra bidons (verkrijgbaar vanaf medio augustus!).

Geef aan of je een of meerdere nummersets voor bidons (incl. dopnummers) wilt bestellen.

ACTIEPRIJS! Deze maand slechts € 9,50 excl. of € 11,50 incl. BTW!

De enige tray voor 14 drankjes die past op je TeamKrat.

Voor keepers die water willen drinken zonder hun helm af te doen. Zie TeamKrat opties.

(4) Je afbeelding

Upload hieronder je afbeelding. Toegestaan zijn jpg, jpeg, ai, pdf, eps, bmp, tiff, en giff files. ZIP-files en PNG files zijn niet toegestaan.

Files onder de 200 kB kunnen wij niet verwerken.

Voor 2 verschillende afbeeldingen op je TeamKrat (meerprijs € 5,00).

-

Bestelling verzonden? Dan ontvang je direct een e-mail van ons ter verificatie van je e-mailadres.

Heb je problemen met het uploaden van je afbeelding(en) of wil je meer dan twee afbeeldingen toesturen? Verstuur dan je bestelling zonder je afbeeldingen(en) te uploaden en wacht eventjes op onze bevestigingsmail. Beantwoordt dan deze mail, voeg hier je afbeelding(en) aan toe en verstuur deze.  Wij pakken het dan voor je op.

Lukt het bestellen via het bestelformulier helemaal niet? Mail ons je bestelling dan direct via info@TeamKrat.nl. Graag wel alle benodigde info en afbeeldingen meesturen!

-

Opmerkingen & voorbehouden:

  • TeamKrat behoudt zich het recht voor prijzen, levertijden en condities te wijzigen.
  • TeamKrat ontwerpt gratis één TeamKrat label en behoudt zich het recht voor om bij iedere verandering c.q. wijziging na 24 uur van het gemaakte TeamKrat label meerkosten van Euro 5,00 per wijziging in rekening te brengen;  
  • TeamKrat respecteert auteursrechten en copyrights, maar is niet verantwoordelijk voor de geuploade foto’s of afbeeldingen; de besteller zelf is verantwoordelijk voor het toesturen van beeldmateriaal dat vrij is van rechten en door TeamKrat gebruikt mag worden.
  • TeamKrat is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geuploade foto's of afbeeldingen; de besteller dient zelf beeldmateriaal toe te sturen van voldoende kwaliteit, zoals de grootte, de resolutie en de scherpte van de afbeelding;
  • TeamKrat behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren indien TeamKrat de afbeeldingen niet geschikt acht, danwel het vermoeden heeft dat de afbeeldingen toch auteursrechtelijk zijn beschermd.

Promotionele actie zijn alleen van toepassing zolang de daarvoor geldende c.q. gereserveerde voorraad strekt.