Sportsponsoring

Het nieuwe bidon TeamKrat is een uitermate effectief en opvallend sportsponsoring product voor sportclubs en bedrijven. Elke training, elke wedstrijd, overal en het hele jaar door is het TeamKrat te zien én voegt het waarde toe aan teams.

Bidonkrat - Bidonkratten - EMPASO TeamKrat - sportsponsoring

TeamKrat voor sportclubs

Als sportclub kun je collectief TeamKratten regelen voor alle teams met aan de ene zijde het clublogo en aan de andere zijde je sponsor(s). Dit geeft de club en de sponsors een professionele uitstraling, creëert uniformiteit én biedt extra voordelen, zoals een gunstige prijs voor de TeamKratten en de mogelijkheid om de kleuren van het TeamKrat en de bidons af te stemmen op de kleuren van de club.

Verder hoef je als sportclub niet één grote sponsor te werven voor alle teams, maar kun je ook meerdere kleinere sponsoren zoeken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld TeamKrat sponsoren voor de jeugdteams of voor de senioren. Door onze flexibiliteit kunnen wij namelijk op elke TeamKrat een andere sponsor aanbrengen, zodat "vele kleintjes toch een grote maken".

Naast dit commerciële karakter heeft het TeamKrat ook een gezond karakter. Immers, water is de meest gezonde dorstlesser en daarom hoort TeamKrat ook thuis bij elke Gezonde Sportkantine.

-

TeamKrat voor sponsoren 

Voor bedrijven en merken is het TeamKrat een opvallend product om hun sportsponsoring en/of merkactivatie campagnes inhoud mee te geven. Een oplossing die het hele jaar 'exposure' oplevert en waarmee je mensen niet alleen bereikt maar vooral ook "beraakt".

EMPASO TeamKrat - bidonkrat - krat met bidons

Meer mogelijkeden

Afhankelijk van het aantal TeamKratten bieden wij sportclubs en sponsoren extra opties en accessoires aan, die de TeamKratten nog attractiever en waardevoller maken:

-

Voordeligere prijs

Hoe meer TeamKratten worden afgenomen, hoe beter prijs.

-

Bedrukte bidons

Vanaf 25 TeamKratten (300 bidons) kunnen wij de TeamKratten leveren met bedrukte bidons. Zie ook onze pagina EMPASO Bedrukte bidons.

-

Sponsoring op de korte zijde

Vanaf 20 TeamKratten kunnen wij ook het logo van de club of de sponsor aanbrengen aan de korte zijde, zodat het TeamKrat nog meer exposure genereert. Ook bieden we de mogelijkheid om op de zijkanten van de TeamKratten de namen van de teams te vermelden, zodat je precies weet welke TeamKrat van welk team is.

-

Gesponsorde CoachBoarden

Vanaf 25 stuks leveren wij gesponsorde CoachBoarden. Deze kunnen apart worden besteld of tezamen met TeamKratten. Zie ook onze pagina EMPASO CoachBoarden.

-

Couponcodes

Als sportclub of sponsor kun je bij ons ook coupon- of actiecodes kopen die je via promotie-acties aan je leden of klanten kunt verstrekken. De leden of klanten kunnen dan met deze code bij ons hun eigen TeamKrat bestellen, waarbij wij samen vooraf al hebben afgesproken hoe dit TeamKrat er uit komt te zien.

-

Gesponsorde bidon rugnummers

Vanaf 40 TeamKratten leveren wij ook gesponsorde rugnummers voor de bidons, zodat elke speler zijn of haar eigen persoonlijke én gesponsorde bidon heeft.

-

Gesponsorde TeamTrays

Bedrijven die ook graag in de belangrijke derde helft gezien willen worden kunnen - naast TeamKratten - ook gesponsorde TeamTrays bestellen. Dit is reeds mogelijk vanaf 6 stuks met je eigen bedrijfsnaam of -logo op beide lange zijden. Zie ook onze pagina EMPASO TeamTrays.

--

Meer weten?

Wil je meer weten over het EMPASO TeamKrat en wat de mogelijkheden zijn voor jouw sportclub, bedrijf of instantie? Neem dan gerust even contact met ons op via info@TeamKrat.nl, want wij lichten je graag toe wat de mogelijkheden zijn.

 

Team | EMPASO TeamKrat.nl 

Geef kleur aan je team, club en sponsoren!