EMPASO WaterKoeler

Ben je op zoek naar een grote 19 liter waterkoeler voor het koud en fris houden van water of andere dranken? Ook die leveren wij in twee frisse kleuren: oranje en blauw!

EMPASO-Waterkoeler

-

De EMPASO WaterKoeler heeft een inhoud van circa 19 liter, een tapkraantje aan de onderzijde en is volledig geïsoleerd. Een ideaal product voor sportclubs en sportevenementen én voor sponsoren die graag gezien willen worden.

-

Ontwerp je eigen WaterKoeler

De WaterKoeler kan op de voorzijde op twee vlakken worden voorzien van een logo en/of tekst. Het bovenste vlak heeft een afmeting van 200 x 90 mm en het onderste vlak een afmeting van 280 x 40 mm.

-

Prijs WaterKoeler

De prijs voor een gepersonaliseerde WaterKoeler bedraagt € 79,95 exclusief 21% BTW. De levertijd is circa 10 werkdagen en de verzendkosten binnen Nederland zijn € 7,85 per pakket van maximaal twee stuks.

-

Bestellen

Het bestellen gaat eenvoudig via ons bestelformulier hieronder. Vul dit volledig in, geef aan welke tekst(en) je op de WaterKoeler wilt hebben en upload - indien gewenst - een logo of afbeelding.

Wij maken het ontwerp en sturen je dit ter goedkeuring op inclusief de bijbehorende factuur. Zodra deze is voldaan gaat de bestelling in productie.


Bestelformulier WaterKoeler-


 

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijfsnaam of sportvereniging

Adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Land *

Telefoonnummer *

Email *

Welke kleur WaterKoeler wil je bestellen? *

Hoeveel Waterkoelers wil je bestellen?

Gewenste tekst en/of toelichting:

Upload een afbeelding in PDF- of EPS- of JPG/JPEG-formaat

* verplicht veld

-

Bestelling verzonden? Je ontvangt dan zo een korte bevestigingsmail van ons en wij zullen spoedig contact met je opnemen.